Cu aspiratorul uscat T 15/1 innoim programul nostru de aspirare profesionala, in domeniul comercial, existent si ocupam acest segment important al pietei cu un model exceptional de clasa inalta.

Cod de comandă: 1.355-211.0

 

In cazul acestui aparat este vorba despre un aspirator uscat foarte robust, functional si performant, pentru utilizatori profesionisti cu insusiri ergonomice, are un design compact si a fost conceput pentru nevoile speciale ale hotelurilor, restaurantelor, firmelor ce ofera servicii de curatare a cladirilor si magazinelor.

Cod de comanda: 1.527-150.0 

Un aspirator uscat, silentios, agil si stabil, cu intrerupator pentru picior si margine circulara de protectie. Mobilitate ridicata prin cele doua roti mari de cauciuc si cele doua role duble. Carligul detasabil pentru cablul electric si infasuratorul pentru cablu de pe capul turbinei faciliteaza preluarea si depozitarea cablului electric. Pozitie de parcare pentru duza de podea si priza pentru peria electrica de aspirare completeaza aparatul.

Cod de comanda: 1.355-113.0 

Cu aspiratorul uscat T 15/1 innoim programul nostru de aspirare profesionala, in domeniul comercial, existent si ocupam acest segment important al pietei cu un model exceptional de clasa inalta.

Cod de comandă: 1.355-211.0

 

In cazul acestui aparat este vorba despre un aspirator uscat industrial foarte robust, functional si performant, pentru utilizatori profesionisti cu insusiri ergonomice, are un design compact si a fost conceput pentru nevoile speciale ale hotelurilor, restaurantelor, firmelor ce ofera servicii de curatare a cladirilor si magazinelor.

Cod de comanda: 1.527-108.0

Aspirator uscat, dezvoltat special pentru echipele de curatat cladiri cu cablu lung de 12m, detasabil, cot antistatic, rulare cablu, cos filtru principal extrem de mare pentru aspirarea fara filtru punga si stecher marcat in culoare.

Cod de comanda: 1.527-119.0

La aparatul NT 27/1 este vorba de un aspiator umed/uscat cu putere mare, pentru utilizarea profesionala. Este extrem de compact si are ca si dotari de serie un numar mare de accesorii utile atasate.

Cod de comanda: 1.428-500.0

Aparatul NT 65/2 Ap este un aspirator umed/ uscat cu putere mare si cu 2 motoare, pentru utilizarea profesionala. Prin curatarea eficienta a filtrului plan tip evantai per refala de aer puterea de aspirare ramane aproape constanta.

Cod de comanda: 1.667-291.0