Afişarea înregistrărilor 120 din 71

Curatitor universal cu abur pentru utilizarea industriala. Sistem de 2 rezervoare (permite umplerea cazanului in timpul lucrului), VPOHydro, cutie pentru accesorii, maner ergonomic - acestea sunt doar cateva dintre dotarile multiple ale lui DE 4002.

Cod de comanda: 1.092-103.0

Pentru curatare intermediara rapida. De la firimituri pana la par de animale, aparatul K 55 Pet plus poate fi utilizat rapid si flexibil. Trebuie doar desprins din suportul de perete si apoi indeparteaza mizeria. Potrivit pentru covoare si podele - fara pungi filtru.

Cod de comanda:  1.258-509.0

Aparat de curatat, fara incalzire, mobil, cu inalta presiune, cu motor alimentat in curent alternativ trifazat, cu 4 poli si care functioneaza incet.

Cod de comanda:     1.524-406.0

 K4 - clasa comfort

Karcher ofera clasa K4 deluxe de aparate casnice de spalat cu presiune pentru curtea si masina personala

Cod de comanda:     1.636-830.0 

Aspirator uscat, dezvoltat special pentru echipele de curatat cladiri cu cablu lung de 12m, detasabil, cot antistatic, rulare cablu, cos filtru principal extrem de mare pentru aspirarea fara filtru punga si stecher marcat in culoare.

Cod de comanda: 1.527-119.0

Aparat de curatat cu inalta presiune fara incalzire pentru folosire universala industriala. La acest aparat de top al clasei Compact se pot regla, fara trepte, presiunea si cantitatea de apa.

Cod comanda:1.151-603.0

Pistol manual Easy Press, pistol manual cu suport Softgrip, furtun pentru inalta presiune de 20 m, teava de refulare de 1050 mm, duza tripla / duza power duza power, duza tripla (0°/25°/40°) duza power, duza power, freza pentru mizerie, retractor pentru furtunul pentru inalta presiune integrat, sistem anti rotire (AVS), motor in 4 poli cu curent trifazat cu racire cu apa si aer, oprire presiune, teava de refulare din otel superior 1050 mm, fereasta pentru indicarea nivelului uleiului, carucior, intrare apa din alama,

Cod de comanda: 1.286-310.0 

Probabil cel mai comod aspirator din lume! Designul complet nou imbina comfortul si tehnologia filtrului la nivel cel mai inalt. Cu reglarea puterii de aspirare pe aparat. QuickClick: fara aplecare, schimbarea accesoriilor chiar in picioare. EasySlider: aspirare fara a ramane blocat. ComfoGlide: pana la 30% mai putin efort la aspirarea covoarelor.
Duza turbo: ideala pentru inlaturarea in totalitate a parului (de animal).
Filtru Hepa-12: retine chiar si cele mai mici particule declansatoare de alergii.

Cod de comanda: 1.195-501.0 

In cazul acestui aparat este vorba despre un aspirator uscat industrial foarte robust, functional si performant, pentru utilizatori profesionisti cu insusiri ergonomice, are un design compact si a fost conceput pentru nevoile speciale ale hotelurilor, restaurantelor, firmelor ce ofera servicii de curatare a cladirilor si magazinelor.

Cod de comanda: 1.527-108.0

In cazul acestui aparat este vorba despre un aspirator uscat foarte robust, functional si performant, pentru utilizatori profesionisti cu insusiri ergonomice, are un design compact si a fost conceput pentru nevoile speciale ale hotelurilor, restaurantelor, firmelor ce ofera servicii de curatare a cladirilor si magazinelor.

Cod de comanda: 1.527-150.0 

Un aspirator uscat, silentios, agil si stabil, cu intrerupator pentru picior si margine circulara de protectie. Mobilitate ridicata prin cele doua roti mari de cauciuc si cele doua role duble. Carligul detasabil pentru cablul electric si infasuratorul pentru cablu de pe capul turbinei faciliteaza preluarea si depozitarea cablului electric. Pozitie de parcare pentru duza de podea si priza pentru peria electrica de aspirare completeaza aparatul.

Cod de comanda: 1.355-113.0 

Aspirator umed/ uscat usor de manuit si cu putere mare de aspirare, cu un motor, cu sistem de curatare a filtrului in totalitate automat, inovativ si patentat (sistem TACT) si dotat complet cu accesorii si sistem de reluare integrata a furtunului de aspirare si a accesorilor.

Cod de comanda: 1.184-800.0

La aparatul NT 27/1 este vorba de un aspiator umed/uscat cu putere mare, pentru utilizarea profesionala. Este extrem de compact si are ca si dotari de serie un numar mare de accesorii utile atasate.

Cod de comanda: 1.428-500.0

Aparatul NT 65/2 Ap este un aspirator umed/ uscat cu putere mare si cu 2 motoare, pentru utilizarea profesionala. Prin curatarea eficienta a filtrului plan tip evantai per refala de aer puterea de aspirare ramane aproape constanta.

Cod de comanda: 1.667-291.0

Cand vine timpul pentru curatenia de primavara a piscinei sau a iazului, cand are loc un accident in spalatorie sau pivnita e inundata din cauza precipitatilor puternice, e nevoie de un ajutor rapid. Situatiile perfecte pentru pompele Kärcher de asanare. Pompele puternice de submersiune aspira sau transvazeaza apa intr-o clipa.

Cod de comanda: 1.645-119.0

Cu pompa inovativa pentru butoi SBP 2200 gradina Dvs. este stropita simplu si fara costuri ridicate cu apa de ploaie cu continut nutritiv din butoaie pentru apa de ploaie sau din recpiente asemanatoare de apa. Nu ridicati stropitori grele. Nu aveti costuri pentru apa potabila scumpa.

Cod de comanda: 1.645-452.0 

Cand vine timpul pentru curatenia de primavara a piscinei sau a iazului, cand are loc un accident in spalatorie sau pivnita e inundata din cauza precipitatilor puternice, e nevoie de un ajutor rapid. Situatiile perfecte pentru pompele Kärcher de asanare. Pompele puternice de submersiune aspira sau transvazeaza apa intr-o clipa.

 Cod de comanda: 1.645-170.0

Prin Puzzi 8/1 C va oferim un aparat pentru pulverizare si extractie performent din clasa de baza. Aparatul de pulverizat si extractie poate fii utilizat pentru curatarea pernelor sau pentru indepartarea petelor de pe covoare. Deoarece dupa curatare cantitatea de umezeala care ramane este foarte mica, covoarele si pernele curatate pot fii utilizate in cel mai scurt timp.

Cod de comanda: 1.100-220.0 

Fire moi actionate de pulverizarea cu presiune, 180 grade articulatie cu ajustare continua , numar reglabil de rotatii si dozare detergent , inel protector , racord tip barioneta.

Cod comanda : 2.640-907.0 

Pentru aplicarea detergentului spuma ultra cu un curatator de presiune.Inaltime de pulverizare reglabila, prin imprestietorul rotativ, posibilitate de dozare a detergentului (min-max)

Cod de comanda: 2.643-147.0